Lännen Rakenne Oy:ltä uudisrakentamista Satakunnan alueella.

Ota yhteyttä

Lännen Rakenne Oy:ltä uudisrakentamista ja remontointia Satakunnan alueella 

Ota yhteyttä

Lännen Rakenne Oy:ltä uudisrakentamista ja remontointia Satakunnan alueella 

Ota yhteyttä

Lännen Rakenne Oy:ltä uudisrakentamista ja remontointia Satakunnan alueella

Ota yhteyttä

 Runsas palveluvalikoimamme Satakunnan alueella kattaa kaikki yrityksenne remontointitarpeet sekä uudisrakentamisen. Hoidamme monipuolisesti niin liiketila- kuin huoneistoremontit, maalaustyöt, tapetoinnin sekä lattia-asennukset. Hyvän kumppaniverkostomme avulla pystymme tarjoamaan teille myös lisäpalveluita aina sisustussuunnittelusta sähkötöihin.

Kestävyyttä ja laatua uudisrakentamiseen

Pitkän kokemuksen uudisrakentamisen alueelta omaavat rakennusalan ammattilaisemme ovat teidän käytettävissänne niin pienempiin kuin suurempiinkin uudisrakennuskohteisiin. Jokainen projektimme aloitetaan asiakkaan tarpeet huolellisesti kartoittaen. Hyväksyttyjä rakennussuunnitelmia noudatetaan tarkasti ja kuuntelemme asiakkaiden toiveita myös rakennustöiden aikana. Uudisrakentaminen alkaa tarvittaessa perustuksien teosta, minkä jälkeen etenemme vaihe vaiheelta kohti valmista toiveidenne mukaista kohdetta. 

Vesi- ja sähkötöihin käytämme luotettavia yhteistyökumppaneitamme. Toteutamme ammattitaidolla omakotitalot, kesämökit, kerros- ja rivitalot sekä liiketilat. Asiantuntijuutemme rakennusalalla takaa kustannustehokkaat ja oivaltavat ratkaisut uudiskohteisiin. Osaavan rakennusliikkeemme käsissä työn ensiluokkainen laatu sekä pitkäikäisyys ovat itsestäänselvyys.

Luotettava Kumppani ja Tilaajavastuu –sertifikaatit

Olemme hoitaneet tilaajavastuulain velvoitteet kerralla kuntoon ja noudatamme työssämme rakennusalan laatuvaatimuksia. Asioidessanne kanssamme voitte olla varma siitä, että lainmukaiset ohjeistukset, säädökset ja paperiasiat ovat yrityksemme kautta kunnossa niin työnantajapuolella kuin rakennusalan ammattilaisenakin. 


Luotettava kumppani Suomen Tilaajavastuu