Laatu tulee lännestä

Valjasta se rakennusprojektiisi

RAKENNUSYHTIÖ PORISTA

Lännen Rakenne Oy 

Luotettavaa kumppanuutta, monialaosaamista ja laadukasta rakennuskantaa. Tätä kaikkea yhtiömme tekee ja tavoittelee jokaisessa projektissaan. Olemme rakennusliike Porista, joka toimii pääosin yhteistyössä alan yritysten kanssa rakennushankkeissa julkiskohteista teollisuuteen ja asuintaloihin. Palvelualueemme keskittyy Satakuntaan ja Varsinais-Suomeen.

Tarjoamme

Työvoiman ja taidon näihin projekteihin

Toimenkuvamme on hyvin laaja. Kyseeseen voivat tulla niin kerrostalon linjasaneeraukset kuin koko kiinteistön rakentaminen ja kaikkeen siltä väliltä. Tytäryhtiömme Lännen Laatoitus Oy on myös käytettävissä laatoitustöiden toteutukseen. Pyydä meitä hankkeeseesi, niin jutellaan lisää!

Ota yhteyttä >>

​​​​​​​

Uudisrakentaminen

kerrostalot, rivitalot ja omakotitalot sekä liikekiinteistöt

Julkinen rakentaminen

päiväkodit, vanhainkodit, virastot ja muut julkiskohteet

 

Teollisuusrakentaminen

hallit, tuotantolaitokset, varastot ja muut kohteet

Saneeraus

taloyhtiöille, liike- ja toimistotiloille sekä muille kiinteistöille 

KORKEAN TASON AMMATTITAIDOLLA

Rakennamme taloja, joissa on viihtyisää, kestävää ja turvallista asua, työskennellä tehokkaasti ja toimia arjen juoksussa. Meidän kanssamme voit vakuuttua rakennusprojektisi toteutuvan sille asetettujen laatuvaatimusten mukaan. Koska kokemusta löytyy useista erilaisista kohteista, tiedämme miten kukin projekti viedään läpi siinä aikataulussa ja budjetissa, mitä sopimuksessa sanotaan. 

Meillä työskentelee pitkään alalla toimineita ammattilaisia, ja yhteistyöverkostomme tuo vahvaa, kokonaisurakoinnin mahdollistavaa osaamista. Olemme rakennusliike, jonka kumppanuuteen uskomme haluavasi tukeutua nyt ja jatkossakin. 

Pyydä tarjous »

 

Tietosuojaseloste

Yhteydenottolomake