Lännen Rakenne Oy:ltä uudisrakentamista ja remontointia Satakunnan alueella 

Ota yhteyttä

Lännen Rakenne Oy:ltä uudisrakentamista ja remontointia Satakunnan alueella 

Ota yhteyttä

Lännen Rakenne Oy:ltä uudisrakentamista ja remontointia Satakunnan alueella 

Ota yhteyttä

Lännen Rakenne Oy:ltä uudisrakentamista ja remontointia Satakunnan alueella

Ota yhteyttä

 Runsas palveluvalikoimamme Satakunnan alueella kattaa kaikki yrityksenne remontointitarpeet sekä uudisrakentamisen. Hoidamme monipuolisesti niin liiketila- kuin huoneistoremontit, maalaustyöt, tapetoinnin sekä lattia-asennukset. Hyvän kumppaniverkostomme avulla pystymme tarjoamaan teille myös lisäpalveluita aina sisustussuunnittelusta sähkötöihin.

Kestävyyttä ja laatua uudisrakentamiseen

Pitkän kokemuksen uudisrakentamisen alueelta omaavat rakennusalan ammattilaisemme ovat teidän käytettävissänne niin pienempiin kuin suurempiinkin uudisrakennuskohteisiin. Jokainen projektimme aloitetaan asiakkaan tarpeet huolellisesti kartoittaen. Hyväksyttyjä rakennussuunnitelmia noudatetaan tarkasti ja kuuntelemme asiakkaiden toiveita myös rakennustöiden aikana. Uudisrakentaminen alkaa tarvittaessa perustuksien teosta, minkä jälkeen etenemme vaihe vaiheelta kohti valmista toiveidenne mukaista kohdetta. 

Vesi- ja sähkötöihin käytämme luotettavia yhteistyökumppaneitamme. Toteutamme ammattitaidolla omakotitalot, kesämökit, kerros- ja rivitalot sekä liiketilat. Asiantuntijuutemme rakennusalalla takaa kustannustehokkaat ja oivaltavat ratkaisut uudiskohteisiin. Osaavan rakennusliikkeemme käsissä työn ensiluokkainen laatu sekä pitkäikäisyys ovat itsestäänselvyys.

Remontoinnit lattiasta kattoon

Olipa tarpeenne pienempi pintaremontti tai suurempi muutosyö, saatte kauttamme rakennusalan osaajat kohteeseenne. Rakennusliike Lännen Rakenne mukautuu tarpeisiinne ja työ suoritetaan aina aikatauluanne kunnioittaen. Palveluihimme kuuluvat muun muassa:


Keittiö- ja huoneistoremontit
Laminaatti-, parketti- ja laattalattiatyöt
Sauna- ja pesuhuoneremontit

Liiketilasaneeraus ja sisustussuunnittelu 

Terassit, aidat ja katokset
Maalaukset ja tapetoinnit

Pyydä meiltä tarjous

Yhteistyökumppanit

Astora Oy – Täyden palvelun rakennusliike

Rakennuspalvelu Aalto – Kattavat rakennusalan palvelut 

Mangrove Oy – Asuntorakentaminen Turku

J&H Talohuolto – Luotettavaa ja ystävällistä kiinteistöhuoltoa

Vahinko team Oy – Vahinkopalvelut vakuutusyhtiöille, taloyhtiöille sekä yksityisille henkilöille 

Rauman RS-Rakennus Oy – Teollisuus-, liike- ja asuinrakentaminen

Luotettava Kumppani ja Tilaajavastuu –sertifikaatit

Olemme hoitaneet tilaajavastuulain velvoitteet kerralla kuntoon ja noudatamme työssämme rakennusalan laatuvaatimuksia. Asioidessanne kanssamme voitte olla varma siitä, että lainmukaiset ohjeistukset, säädökset ja paperiasiat ovat yrityksemme kautta kunnossa niin työnantajapuolella kuin rakennusalan ammattilaisenakin. 


Luotettava kumppani Suomen Tilaajavastuu